Software

Compania noastră oferă soluții integrate de software, adaptate la cerințele specifice ale fiecărui client. Ne concentram pe crearea de soluții inovatoare și personalizate care să vă ajute să atingeți obiectivele afacerii și să vă optimizeze procesele.

 

Oferim de asemenea suport și consultanță continuă pentru a ne asigura că soluțiile noastre rămân întotdeauna la zi și sunt adaptate la nevoile și cerințele în continuă schimbare ale afacerii dumneavoastră.

 

Aplicațiile noastre sunt concepute pentru a putea importa și exporta diverse formate de date, inclusiv CSV, TXT, XML și XLS. Aceasta facilitează transferul și prelucrarea datelor din diferite formate sau programe, permițându-vă să gestionați mai ușor și mai eficient datele afacerii dumneavoastră.

 

De asemenea, putem executa, modifica sau adapta diverse aplicații din portofoliul nostru existent pentru a corespunde cerințelor și nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră. Suntem flexibili și deschiși la personalizarea soluțiilor noastre pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de afaceri într-un mod eficient și economic.

 

Dacă sunteți în căutarea de soluții software personalizate și de înaltă calitate, contactați-ne astăzi pentru a discuta nevoile și cerințele dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri și să vă optimizați procesele cu soluții software adaptate nevoilor dumneavoastră.

Oferim asistență tehnică și consultanță specializată

Pentru programe, terminale (imprimante, cititoare, case de marcat) și calculatoare. Echipa noastră de experți vă poate ajuta să identificați și să rezolvați problemele legate de hardware și software, să instalați și să configurați echipamentele și să beneficiați de toate funcționalitățile lor în cel mai eficient mod.

 

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă mențineți echipamentele și sistemele în stare bună de funcționare și pentru a vă asigura că afacerea dvs. funcționează fără probleme.

Dezvoltarea de aplicații dedicate

Oferim servicii de dezvoltare software la comandă pentru a crea aplicații inovatoare și performante, adaptate la specificațiile dvs.

 

De asemenea, putem dezvolta și interfețe pentru programe, pentru a vă ajuta să vă gestionați mai ușor datele și procesele de afaceri. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele de afaceri și să vă oferim soluții software adaptate la nevoile și cerințele dvs.

Se poate efectua analiza sistemelor integrate existente pentru a identifica oportunitățile de optimizare a fluxurilor de lucru în cadrul afacerii dvs.

Pe baza rezultatelor analizei, vă putem face propuneri de sisteme integrate care să vă ajute să îmbunătățiți eficiența și productivitatea afacerii. Folosim cele mai avansate tehnologii și metode de lucru pentru a vă oferi soluții software personalizate, care să vă ajute să luați decizii mai bune și să vă dezvoltați afacerea în mod sustenabil.

 

Contactați-ne acum pentru a afla cum putem ajuta afacerea dvs. să crească prin intermediul soluțiilor software integrate!

Portofoliu Aplicații

 • CalcVolMasa

  Este o aplicație utilă pentru a calcula volumul și masa diferitelor produse, astfel încât să poată fi încărcate în mașini în mod eficient. Această aplicație poate fi utilizată de către companii care se ocupă cu transportul mărfurilor și logistică sau de persoane care doresc să transporte obiecte mari sau grele.

  Este o aplicație ușor de folosit, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a introduce dimensiunile produsului și greutatea acestuia, iar aplicația va calcula volumul și masa corespunzătoare.

  Este un instrument util și eficient pentru a face calculele necesare pentru încărcarea și transportul produselor în mod corespunzător. Cu această aplicație, utilizatorii pot economisi timp și efort, fiind capabili să efectueze calculele în mod precis și rapid.

 • Container

  Este o aplicație de gestionare a stocurilor care permite utilizatorilor să analizeze nivelul de stoc în funcție de vânzări și aprovizionare (importuri/comenzi) și să determine volumul de încărcare a depozitului pentru următoarele 180 de zile. De asemenea, aceasta permite utilizatorilor să calculeze perioada de timp în care marfa va mai fi disponibilă, în funcție de un minim prestabilit.

  Prin utilizarea aplicației Container, utilizatorii pot monitoriza nivelul de stocuri și își pot planifica importurile și comenzile în funcție de nevoile de aprovizionare. Aceștia pot determina, de asemenea, cantitatea de marfă pe care o pot încărca în depozit pentru următoarele 180 de zile, asigurând astfel o gestionare eficientă a spațiului disponibil.

  Cu ajutorul funcției de calcul a perioadei de timp în care marfa va mai fi disponibilă, în funcție de un minim prestabilit, utilizatorii pot planifica vânzările și aprovizionarea într-un mod eficient și pot evita situațiile de supraproductie sau subproducție. Această caracteristică ajută, de asemenea, la reducerea costurilor de depozitare și la evitarea pierderilor de marfă din cauza expirării.

 • IEStoINTWMC

  Este o aplicație care permite importul automat al documentelor în intrări a unei ieșiri din diverse programe. Această aplicație poate importa din diverse programe, făcând astfel gestionarea documentelor mult mai eficientă și mai rapidă.

  Prin utilizarea IEStoINTWMC, utilizatorii pot economisi timp și efort, deoarece nu mai trebuie să introducă manual datele din documente în diverse programe. Aplicația poate importa automat datele din documente și le poate introduce în programele corespunzătoare, astfel încât utilizatorii să poată avea acces la informațiile necesare.

  Aplicația este utilă în special pentru companiile care gestionează un număr mare de documente de intrare și ieșire, deoarece poate reduce semnificativ timpul și efortul necesare pentru a introduce manual datele în diverse programe. De asemenea, aceasta poate ajuta la evitarea erorilor de introducere manuală a datelor, ceea ce poate duce la probleme financiare și de raportare.

 • HttpArt ; LastPrice

  HttpArt și LastPrice sunt două aplicații utile care ajută la gestionarea și monitorizarea datelor de pe site-urile de comerț electronic. Acestea permit exportarea informațiilor din diverse programe în formate convenabile, precum txt și cvs, și transferarea lor pe site-urile online. Astfel, clienții pot accesa informații actualizate cu privire la codurile produselor, prețurile, ultimele prețuri la intrare, stocurile și denumirile acestora.

  Oferind informații actualizate, HttpArt și LastPrice ajută la optimizarea proceselor de afaceri și la îmbunătățirea serviciilor pentru clienți. Aceste aplicații sunt utile pentru companiile care au un număr mare de produse și care doresc să gestioneze cu ușurință informațiile referitoare la acestea. De asemenea, acestea sunt utile și pentru magazinele online, care doresc să ofere clienților o experiență de cumpărare mai bună și informații complete cu privire la produsele disponibile.

  Sunt instrumente importante pentru gestionarea informațiilor din diverse programe și transferarea acestora pe site-uri online. Ele sunt utile pentru companii de toate dimensiunile și pentru magazinele online care doresc să ofere informații actualizate și complete cu privire la produsele pe care le comercializează. Prin utilizarea acestor aplicații, clienții pot accesa informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii de cumpărare informate, iar companiile pot gestiona cu ușurință informațiile referitoare la produsele lor și pot îmbunătăți serviciile pentru clienți.

 • ConsMan

  Este o aplicație specializată în administrarea și gestionarea relațiilor cu clienții. O funcție esențială a acestei aplicații este stabilirea blocării automate a clienților în diverse programe la facturare, în funcție de mai mulți factori importanți.

  Primul factor este valoarea creditului acordat clienților. Dacă un client depășește limita de credit stabilită, acesta va fi blocat automat în programul de facturare. De asemenea, termenele de plată neachitate pot determina și ele blocarea automată a clienților în programul de facturare.

  Un alt factor important luat în considerare de ConsMan este valoarea acoperită cu bonuri de ordin (BO) sau cu cecuri (CEC). Dacă o valoare semnificativă este acoperită cu BO sau CEC, clienții pot fi blocați automat în programul de facturare pentru a evita riscul de fraudă sau de neplata.

  Aceste funcții automate de blocare sunt extrem de utile pentru a asigura buna funcționare a proceselor de facturare și pentru a preveni situațiile de risc financiar. Prin utilizarea ConsMan, companiile pot economisi timp și efort și pot asigura că procesele lor de facturare sunt gestionate în mod eficient și cu acuratețe.

 • GLSIncas ; ImpOMV

  GLSIncas este o aplicație care permite importul fișierelor XLS cu incasările de la firma de curierat GLS. Această aplicație poate fi utilizată de către companiile care colaborează cu GLS și doresc să își gestioneze mai eficient incasările și tranzacțiile.

  Pe de altă parte, ImpOMV este o aplicație care permite importul achizițiilor făcute de la stațiile de benzină OMV în diverse programe de gestiune și contabilitate. Această aplicație este utilă pentru companiile care utilizează produsele OMV și doresc să își gestioneze mai eficient tranzacțiile și cheltuielile.

  În ambele cazuri, aceste aplicații pot economisi timp și efort pentru utilizatori, permitându-le să importe datele necesare într-un mod simplu și eficient.

 • ImpEXTRAS

  ImpEXTRAS este o aplicație care permite importul de posuri (xls), extrase MT940 (sta sau vlb) și fișiere de trezorerie (xml) din BT și alte bănci.

  Cu ImpEXTRAS, utilizatorii pot importa rapid și ușor informațiile financiare relevante în diverse programe și aplicații. Această funcționalitate simplifică procesul de reconciliere a conturilor și ajută la urmărirea cu precizie a tranzacțiilor financiare.

  Folosind ImpEXTRAS, utilizatorii pot importa fișierele financiare în diferite formate, inclusiv xls, sta, vlb și xml. Această flexibilitate asigură că informațiile financiare pot fi importate și utilizate într-o varietate de programe și aplicații.

  ImpEXTRAS permite importul de fișiere financiare din BT și alte bănci, permițând utilizatorilor să gestioneze conturile lor bancare într-un singur loc și să monitorizeze tranzacțiile financiare în timp real. Această funcționalitate ajută la îmbunătățirea fluxului de lucru și reduce nevoia de a verifica conturile bancare în mod manual.

 • PvsL

  PvsL (Profit vs Loss) este o aplicație care oferă o analiză detaliată a veniturilor și cheltuielilor pe gestiuni, permițând simularea profitului în diferite scenarii. Această aplicație este capabilă să extragă informații relevante din diverse programe utilizate în companie, pe întreaga bază de date, care poate acoperi un interval de 48 de luni sau mai mult.

  Utilizatorii pot analiza în detaliu fiecare gestiune în parte, identificând sursele principale de venit și cheltuieli. De asemenea, aplicația poate simula diferite scenarii de profit, ajutând utilizatorii să ia decizii informate în privința investițiilor și planurilor de afaceri.

  PvsL poate extrage informații din diverse programe utilizate în companie, inclusiv contabilitate, vânzări și aprovizionare. Această aplicație oferă o imagine clară și concisă asupra evoluției financiare a companiei, ajutând utilizatorii să ia decizii bazate pe date concrete și precise.

 • Qlick

  Qlick este o aplicatie de business intelligence care permite utilizatorilor sa vizualizeze datele din diverse programe si sa le analizeze in mod eficient. Aceasta aplicatie este special conceputa pentru a ajuta companiile sa isi optimizeze performanta si sa ia decizii mai bine fundamentate in baza datelor disponibile. Cu ajutorul Qlick, utilizatorii pot efectua analize detaliate pe vanzari, clienti, agenti, produse si judete in timp real, oferindu-le o imagine clara si detaliata a activitatii lor comerciale.

  Una dintre principalele caracteristici ale aplicatiei Qlick este abilitatea sa de a pregati datele din diverse programe.

  Este un instrument este un instrument puternic de business intelligence care poate ajuta companiile sa isi optimizeze performanta si sa ia decizii mai bine fundamentate. Cu o multitudine de caracteristici de analiza si vizualizare a datelor, utilizatorii pot obtine o imagine clara si detaliata a activitatii lor comerciale si sa ia decizii rapide si bine fundamentate.

 • RapActiv ; RapLivr ; RapVanz ; RapZilnic

  RapActiv, RapLivr, RapVanz si RapZilnic sunt aplicatii pentru agentii de vanzari, concepute pentru a urmari si analiza performantele lor. Fiecare aplicatie se concentreaza pe un aspect specific al activitatii de vanzari.

  Acestea ajută la urmărirea obligațiilor de incasat, a vânzărilor realizate lunar și a mediei ponderate a acestora din clasele de produse sau articole promotionale.

 • Buttons

  Buttons este o aplicatie care permite modificarea rapida a informatiilor despre produse prin intermediul unui fisier XLS importat. Astfel, este posibila actualizarea preturilor de vanzare, a codurilor fiscale, precum si a altor atribute ale produselor, inclusiv limita minima si maxima de stoc. Prin aceasta aplicatie, informatiile pot fi actualizate rapid si eficient, fara a fi necesara introducerea manuala a datelor in sistem.

  In plus, prin utilizarea aplicatiei Buttons, utilizatorii pot beneficia de o gestionare mai eficienta a stocurilor si a vanzarilor. Astfel, prin actualizarea regulata a informatiilor despre produse, se poate asigura o mai buna controlare a limitelor minime si maxime de stoc, precum si o mai buna planificare a vanzarilor. De asemenea, prin urmarirea evolutiei vanzarilor si a altor indicatori cheie de performanta, aplicatia poate ajuta la identificarea rapid a problemelor si la luarea de masuri pentru remedierea acestora.

 • ImpWMC

  Aceasta aplicatie, ImpWMC, permite importarea datelor referitoare la intrarile/iesirile, comenzile, incasarile si platile din diverse surse si formate, intr-un mod simplu si rapid. Prin intermediul acestei aplicatii, se pot aduce in baza de date a companiei toate informatiile necesare pentru o buna gestionare a afacerii, fara a fi necesare introducerea manuala a acestora.

  In plus, aceasta aplicatie permite importarea datelor din mai multe surse, indiferent de formatul in care acestea se afla, astfel incat utilizatorii sa nu fie limitati la un anumit tip de fisier. Prin intermediul ImpWMC, datele pot fi preluate rapid si eficient, cu un minimum de efort si timp.

  De asemenea, aceasta aplicatie poate fi configurata si personalizata pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale fiecarei companii, astfel incat utilizatorii sa poata beneficia de o solutie adaptata la nevoile si cerintele lor. In acest fel, utilizatorii pot fi siguri ca informatiile importate sunt gestionate intr-un mod eficient si precis, iar procesul de importare devine mai usor si mai convenabil.

 • FormSal

  Aplicatia FormSal este special conceputa pentru a gestiona diverse documente legate de contractele de munca si de relatiile cu Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM). Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa creeze si sa gestioneze contracte de munca, anexe si acte aditionale in mod eficient.

 • JurnalAN

  JurnalAN este o aplicatie care are ca scop crearea unui jurnal de note pe o perioada de un an, folosind informatii din diverse programe. Aceasta aplicatie poate fi utilizata pentru a tine evidenta notelor primite sau trimise in decursul unui an, astfel incat acestea sa poata fi gasite si accesate rapid. JurnalAN permite importul si exportul de date in diferite formate, pentru a putea fi utilizata cu usurinta alaturi de alte aplicatii.

  Este o aplicatie eficienta pentru crearea unui jurnal de note pe o perioada de un an, utilizand informatii din diverse programe. Aceasta poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor specifice ale companiei si poate fi integrata cu alte aplicatii si sisteme de gestiune a documentelor pentru a oferi o solutie completa de gestionare a notelor.

 • StocSapt

  Aplicatia StocSapt are ca scop calcularea stocului la inceputul saptamanii, pe o perioada determinata, folosind informatiile din diverse programe. Aceasta aplicatie este utila pentru a monitoriza si gestiona eficient stocurile, in functie de cererea si aprovizionarea din perioada respectiva.

  Astfel, utilizatorii pot beneficia de o imagine clara si actualizata a stocurilor, precum si de informatii relevante despre evolutia acestora pe parcursul unei perioade de timp. Aceste informatii pot fi utile pentru a lua decizii informate cu privire la gestionarea stocurilor si aprovizionare, optimizand astfel costurile si eficientizand procesul de gestionare a stocurilor.