De ce sa ne alegi pe noi?

Noi creăm experiențe atractive, ușor de utilizat și cu rezultate tangibile pentru compania dumneavoastră. Ne ocupăm de îmbunătățirea și rezolvarea problemelor de software, hardware și grafică existente. Totodată, vă oferim servicii de contabilitate și fiscalitate pentru a vă ușura munca.

Activitatea principală a companiei constă în analizarea, proiectarea și implementarea programelor la cererea clienților. De asemenea, oferim și servicii secundare precum analiza modelului de afaceri al clientului și efectuarea de analize în Qlick BI, instalarea și configurarea Windows, Oracle, Qlick, precum și prelucrarea și importul-exportul de baze de date în diverse formate.

  • Firma deține licența Delphi 10 Seattle, calculatoare pentru executarea programelor.
  • Firma desfășoară activitatea în toată țara, având contracte în Iași, București și Cluj. Cheltuielile companiei sunt mici datorită faptului că activitatea este bazată pe mediul online, utilizând un număr mare de colaboratori externi și primind comenzi.
  • Experiența în domeniu a administratorului este de peste 20 de ani, având realizări remarcabile în executarea de programe personalizate, conform cerințelor specifice ale fiecărui client, ceea ce a poziționat firma pe un nivel superior față de concurență.

Oferim servicii de design grafic și web, inclusiv product branding, proiectare de website, mentenanță și redesign la cerere, precum și design UI/UX. De asemenea, ne ocupăm de crearea de bannere, postere, logo-uri și alte elemente grafice, precum și de editarea grafică pentru formatele de social media.

Contactează-ne pentru a stabili mai multe detalii.

Soluțiile noastre

  • 01Contabilitate și fiscalitate

    Oferim servicii complete de contabilitate, inclusiv gestionarea salariilor, analiza economico-financiară și expertiza contabilă. De asemenea, oferim consultanță în domeniul contabil și managerial, precum și consultanță fiscală pentru a vă ajuta să vă optimizați situația fiscală. Suntem pregătiți să vă asistăm în întreaga gamă de activități contabile și fiscale, pentru a vă permite să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

  • Putem crea bannere, postere, logo-uri și alte materiale grafice pentru afacerea dumneavoastră, și putem edita grafica pentru utilizare pe diferite platforme de social media. De asemenea, oferim servicii de dezvoltare și mentenanță pentru site-uri web.

  • Oferim consultanță și suport hardware pentru calculatoare și terminale, inclusiv imprimante, cititoare și case de marcat.

  • Consultanță și suport software pentru programe.