Design grafic și web

Proiectăm pagini web atrăgătoare și receptive, logo-uri uimitoare, bannere care atrag atenția, postere care te opresc pentru o secundă, editare foto-video și campanii dinamice de publicitate digitală, întotdeauna susținute de un suport flexibil și de textul din spatele imaginii.

 

Fie că este vorba de un nou concept de poster, un pliant sau o broșură atractivă, sau un simplu afiș izbitor, cărți de vizită pentru noua ta afacere sau prezentare deosebit de importantă, ne-am luat angajamentul că site-ul tău va arăta uimitor și va funcționa pe toate dispozitivele: computere, tablete și telefoane.

Realizare materiale grafice

Realizăm materiale grafice, cum ar fi logo-uri, pliante, afișe, bannere, broșuri, cărți de vizită și postere. Acestea pot fi realizate la dimensiunile standard și pot fi printate sau folosite online.

Dezvoltare pagini web și mentenanță

Oferim servicii de preluare și editare a paginilor web existente, inclusiv actualizarea conținutului și a elementelor grafice. Realizăm pagini web personalizate, de tip magazin online, portofoliu, blog sau business.

De asemenea, ne ocupăm de editarea paginilor web pentru campanii sau sărbători care necesită o interfață temporară mai atrăgătoare.

Rezolvăm problemele de control și grafică pentru a vă asigura că pagina dumneavoastră web funcționează corect.

Creare grafică pentru rețelele sociale

Oferim servicii complete de editare grafică a conținutului pentru rețelele sociale. Creăm imagini atrăgătoare și relevante, în funcție de textul și scopul postării - promovarea produselor, evenimentelor sau a afacerii dumneavoastră.

În cazul postărilor online, adaptăm orele de lansare și dimensiunile graficelor în funcție de statisticile publicului-țintă: vârstă, preferințe și obiceiuri. De asemenea, ajustăm dimensiunile imaginilor pentru a se potrivi pe fiecare platformă socială, inclusiv Facebook, Instagram, Twitter etc., astfel încât să obținem cel mai bun efect vizual.

Branding și design de produs

Oferim servicii complete de branding, inclusiv proiectare de ambalaje si etichete, creare de logo-uri si dezvoltare de identitate vizuala unica. De asemenea, putem realiza design-ul produselor dumneavoastra folosind proiecte proprii, preluate din surse externe sau dezvoltate de noi utilizand tehnologia 3D.

Editare foto/video

Identificăm imaginile/secvențele relevante și potrivite.

Le edităm și le aranjăm în funcție de dorințe.

Le calibrăm, adăugăm elemente suplimentare, le punem în colaje și le formatăm.

Adăugăm subtitrare în limba engleză/germană/spaniolă/română.